Ervaringen

Op deze pagina kunt u een ervaring achter laten.


Klik hier om naar het reactieformulier te gaan


Naam Martijn
Geplaatst op 06-04-2014

Ik ben bij Aukje in behandeling gekomen na een tien tal jaren van onrust en ongenoegen. Aukje geeft je rust en het gevoel dat er zeker wel iets is om voor te leven.

Haar rustige, toch provocatieve manier van werken is zeer fijn. Door Aukje voelde ik me na 3 maanden al bijna als herboren, dat is nu een dik jaar geleden en voel me tot op de dag van vandaag echt geweldig !Naam Nikki
Geplaatst op 06-04-2014

Ik kwam een aantal jaren geleden voor het eerst bij Aukje. Ik had al langer bij verschillende therapeuten gelopen, maar dat werkte niet. Ik praatte om de hete brei heen en daar kwam ik mee weg. Aukje heeft mij echt in contact gebracht met mijzelf en ervoor gezorgd dat het bord spaghetti aan gedachten is omgezet in helderheid en vertrouwen in mijzelf.

Ik ga af en toe naar Auk (zo noem ik haar meestal) als ik merk dat ik het toch weer even niet op een rij krijg. Dan heb ik weer een aantal sessie bij haar en kan ik door. Voorkomen is beter dan genezen is nu het devies bij mij.

Het voelt opgelucht, ik ken mezelf nu veel beter en heb vertrouwen in dat ik dingen aankan zonder dat ik daarvan in paniek raak. Heb geleerd niet steeds over m'n eigen grenzen heen te gaan en dat nee-zeggen ook heel positief kan zijn.

De sessies kunnen erg verschillen, helemaal afhankelijk van wat er op dat moment gebeurt. Dat is fijn, want je blijft daardoor bij de les en het is nooit saai, ha ha ha. Er vloeien wel eens tranen, maar meestal zijn die van het lachen. Eigenlijk verheug ik me vaak op een afspraak met haar. Auk is, naast een zeer kundig therapeute, ook een heel erg fijn mens!


* Uw email adres wordt niet bij het bericht getoont